DutchEnglishGerman

Golf International Moyland

golfinternationalmoylandOmgeving Golf International Moyland

De beste reden om onze golfbaan te bezoeken is om te ontdekken hoe Schloss Moyland Golfresort onder een nieuwe naam is herrezen tot een van Duitslands mooiste golfbanen.
Maar deze baan naast Schloss Moyland heeft meer te bieden dan golfen in de Duitse grensstreek.
Golf International Moyland ligt in de Kreis Kleve, een toeristisch interessant gedeelte van Niederrhein.
Direct naast het golfterrein ligt Schloss Moyland, een historische landgoed dat een museum en veel culturele activiteiten biedt.
Iets verderop ligt het attractiepark Wunderland Kalkar en in Kleve vindt u de beroemde Kleefse tuinen.
In Xanten bevinden zich een archeologisch museum en Archeologisch Park Xanten met vele Romeinse bezienswaardigheden.
Kreis Kleve is vanuit alle windstreken per auto goed bereikbaar.
Maar als u hier eenmaal bent, merkt u daar niets meer van.
Geen geluid van auto’s, vliegtuigen, treinen. Alleen maar natuur en de geluiden die daar bij horen.

Golf International Moyland
Moyländer Allee 10
47551 Bedburg-Hau
Tel. 02824 97668-0

Montferland

Montferland. Parel in het oosten, die deels in de Achterhoek en deels in de Liemers ligt. Rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes, ruiter- en menpaden, culinaire hotspots, kinderactiviteiten, sportief vertier, recreatie, wellness mogelijkheden, culturele schatten, historische gebouwen, een bruisend verenigingsleven, een aansprekende evenementenkalender, afwisselende landschappen met meer dan tweeduizend hectare bos en unieke vergezichten.

Natuur Regio

Wandelen

Montferland is met zijn bossen, heuvels, slingerende paadjes en mooie uitzichten een eldorado voor wandelaars. Het aanbod aan prachtige wandelroutes is groot en gevarieerd: van een korte boswandeling tot een lange wandelroute. Een aanrader: de Montferlandse Toppen Wandelroute van 42 kilometer.

Natuur Wandelen

Fietsen

Montferland en omgeving is een walhalla voor elke fietser: fietsliefhebbers én wielrenners kunnen hun hart ophalen.

Natuur Fietsen

Kids

Van lekker spelen, ravotten, klimmen en fietsen tot paardrijden en koetsieren. Jongens en meisjes kunnen zich heerlijk uitleven in Montferland en omgeving.

Kids Activiteiten

Culinair

Deze streek herbergt veel bijzondere restaurants, horecagelegenheden en ijssalons. Lekker, eerlijk en gezond eten, een rondje langs alle culinaire hotspots is puur genieten.

Culinair Activiteiten

Overnachten

In Montferland en omgeving is zoveel te doen, je hebt aan één dag eigenlijk niet genoeg. Kies daarom voor een meerdaags verblijf.

Overnachten Regio

Over de grens

Met Duitsland binnen handbereik krijgt grenzeloos genieten indeze streek ook letterlijke betekenis. Montferland is een ideale uitvalsbasis om even een kijkje bij buren te nemen.

Activiteiten Regio

Kastelen, musea, molens

De zandwinning haalt tot 30 meter diepte zand en grind uit de ondergrond. Verzamelaars zoeken, al meer dan 40 jaar, tussen dit grind naar fossielen en botten van de wolharige mammoet en zijn metgezellen.

Activiteiten Regio