DutchEnglishGerman

Golfclub t Zelle Hengelo (GLD) Bronckhorst

golf baan zelle clubGolfbaan ’t Zelle is aangelegd op het gelijknamige landgoed en mag met recht één van de mooiste banen van Nederland genoemd worden.
De ongeveer 95 hectare tellende baan is rijk aan natuurlijke hindernissen zoals een steeds terugkerende beek, vijvers, een moeras, statige boompartijen en langgerekte bunkers.
Bijzonder zijn zonder meer hole 4, 7, 11 en 12: de ultieme uitdaging voor elke golfliefhebber.

Ook beschikt golfbaan ’t Zelle over een volwaardige 9-holes Shortgolf/Par3 baan.
De lengte van de uitdagende holes variëert tussen de 60 en 140 meter.
De Shortgolf/Par3 baan is de ideale baan voor het oefenen van het korte spel en is tevens door de NGF gecertificeerd voor het afnemen van het golfexamen.

Tenslotte biedt de golfbaan zowel de beginnende als gevorderde golfer een scala aan oefenfaciliteiten.
De deels overdekte drivingrange telt 30 afslagplaatsen, de chipping/pitching green (met zandbunker) en de beide puttinggreens zijn perfect om uw korte spel te oefenen.

Montferland

Montferland. Parel in het oosten, die deels in de Achterhoek en deels in de Liemers ligt. Rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes, ruiter- en menpaden, culinaire hotspots, kinderactiviteiten, sportief vertier, recreatie, wellness mogelijkheden, culturele schatten, historische gebouwen, een bruisend verenigingsleven, een aansprekende evenementenkalender, afwisselende landschappen met meer dan tweeduizend hectare bos en unieke vergezichten.

Natuur Regio

Wandelen

Montferland is met zijn bossen, heuvels, slingerende paadjes en mooie uitzichten een eldorado voor wandelaars. Het aanbod aan prachtige wandelroutes is groot en gevarieerd: van een korte boswandeling tot een lange wandelroute. Een aanrader: de Montferlandse Toppen Wandelroute van 42 kilometer.

Natuur Wandelen

Fietsen

Montferland en omgeving is een walhalla voor elke fietser: fietsliefhebbers én wielrenners kunnen hun hart ophalen.

Natuur Fietsen

Kids

Van lekker spelen, ravotten, klimmen en fietsen tot paardrijden en koetsieren. Jongens en meisjes kunnen zich heerlijk uitleven in Montferland en omgeving.

Kids Activiteiten

Culinair

Deze streek herbergt veel bijzondere restaurants, horecagelegenheden en ijssalons. Lekker, eerlijk en gezond eten, een rondje langs alle culinaire hotspots is puur genieten.

Culinair Activiteiten

Overnachten

In Montferland en omgeving is zoveel te doen, je hebt aan één dag eigenlijk niet genoeg. Kies daarom voor een meerdaags verblijf.

Overnachten Regio

Over de grens

Met Duitsland binnen handbereik krijgt grenzeloos genieten indeze streek ook letterlijke betekenis. Montferland is een ideale uitvalsbasis om even een kijkje bij buren te nemen.

Activiteiten Regio

Kastelen, musea, molens

De zandwinning haalt tot 30 meter diepte zand en grind uit de ondergrond. Verzamelaars zoeken, al meer dan 40 jaar, tussen dit grind naar fossielen en botten van de wolharige mammoet en zijn metgezellen.

Activiteiten Regio