DutchEnglishGerman

Hotel Restaurant Ruimzicht

Het sfeervol familiehotel in het mooie Montferland.
Ruimzicht ligt aan de bosrand van Zeddam, een unieke locatie om uw wandel- of fietstochten te starten.

Welke faciliteiten biedt het hotel?
•49 hotelkamers (Comfort en Classic)
•Gratis gebruik van WiFi internet in het gehele hotel
•Kluisjes op de hotelkamer
• Brasserie
•Gezellige hotelbar
•Twee grote terrassen
•Ruime parkeergelegenheid
•Was- en strijkservice
•Fietsverhuur en stalling

 

Brasserie Brut

Brut-ZeddamIn Brasserie Brut kunt u iedere dag van 12.00 uur tot 20.30 uur gebruik maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide à la carte kaart.
De kaart biedt een ruime keuze aan vlees-, vis en vegetarische gerechten en uitstekende wijnen die daar goed bij aansluiten.
Volgt u een speciaal dieet? Laat het ons weten, dan houden wij daar rekening mee.

Voor meer informatie en reserveringen. Hotel Ruimzicht

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Montferland

Montferland. Parel in het oosten, die deels in de Achterhoek en deels in de Liemers ligt. Rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes, ruiter- en menpaden, culinaire hotspots, kinderactiviteiten, sportief vertier, recreatie, wellness mogelijkheden, culturele schatten, historische gebouwen, een bruisend verenigingsleven, een aansprekende evenementenkalender, afwisselende landschappen met meer dan tweeduizend hectare bos en unieke vergezichten.

Natuur Regio

Wandelen

Montferland is met zijn bossen, heuvels, slingerende paadjes en mooie uitzichten een eldorado voor wandelaars. Het aanbod aan prachtige wandelroutes is groot en gevarieerd: van een korte boswandeling tot een lange wandelroute. Een aanrader: de Montferlandse Toppen Wandelroute van 42 kilometer.

Natuur Wandelen

Fietsen

Montferland en omgeving is een walhalla voor elke fietser: fietsliefhebbers én wielrenners kunnen hun hart ophalen.

Natuur Fietsen

Kids

Van lekker spelen, ravotten, klimmen en fietsen tot paardrijden en koetsieren. Jongens en meisjes kunnen zich heerlijk uitleven in Montferland en omgeving.

Kids Activiteiten

Culinair

Deze streek herbergt veel bijzondere restaurants, horecagelegenheden en ijssalons. Lekker, eerlijk en gezond eten, een rondje langs alle culinaire hotspots is puur genieten.

Culinair Activiteiten

Overnachten

In Montferland en omgeving is zoveel te doen, je hebt aan één dag eigenlijk niet genoeg. Kies daarom voor een meerdaags verblijf.

Overnachten Regio

Over de grens

Met Duitsland binnen handbereik krijgt grenzeloos genieten indeze streek ook letterlijke betekenis. Montferland is een ideale uitvalsbasis om even een kijkje bij buren te nemen.

Activiteiten Regio

Kastelen, musea, molens

De zandwinning haalt tot 30 meter diepte zand en grind uit de ondergrond. Verzamelaars zoeken, al meer dan 40 jaar, tussen dit grind naar fossielen en botten van de wolharige mammoet en zijn metgezellen.

Activiteiten Regio