DutchEnglishGerman

Keppelse Golfclub

Golven montferland keppelDe Keppelse Golfclub, al 90 jaar oud en nog springlevend, ligt bij het Achterhoeks dorpje Hoog-Keppel, op ca. 20 minuten rijden van de gemeente Montferland.
Hier werd in 1926 de eerste bal geslagen en daarmee is de Keppelse één van de oudste golfclubs van Nederland.
Het is nog een echte vereniging met veel vrijwilligers die samen met professionals er een bloeiende en gezellige golfclub van maken waar u ongedwongen kunt spelen in een prachtige landelijke omgeving.
De Keppelse Golfclub beschikt over een prachtige 18 holes baan met verschillende karakters.
Een deel van de baan ligt in de bossen en weilanden en gaat op in de omgeving.
Een ander deel heeft een heel open karakter met veel waterpartijen, glooiende greens en uitdagende fairways met strategisch geplaatste bunkers.
De baan begint en eindigt bij het clubhuis.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een 9 holes ronde te spelen die, net als de 18 holes, begint en eindigt bij het clubhuis.
In maart 2015 is het nieuwe clubhuis “De Nieuwe Wehme” geopend waar u voor en na het golfen kunt genieten van het schitterende uitzicht.
Het professionele horeca team staat elke dag tot uw dienst van ’s-morgens negen uur tot een uur na zonsondergang.
In een sfeervolle entourage geniet u van een ruime keuze aan heerlijke gerechten.
U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijk kopje koffie of cappuccino, maar ook voor een lunch en wisselende dagschotels of de heerlijke special van de Chef.
Voor de wijnliefhebber serveren zij diverse wijnen per glas of per fles.Golven Keppel
In het nieuwe clubhuis is ook het secretariaat gevestigd waar u eenvoudig een 9 of 18 holes greenfeekaart kunt kopen maar ook terecht kunt voor andere verenigingszaken.
De Keppelse Golfclub werkt samen met de Nijenhuis Golf Academy uit Lochem, een professionele academy met passie voor golf.
Hier kunt u terecht voor deskundig advies betreffende lessen of clinics maar ook voor aanschaf van de nieuwste golfkleding en golfmateriaal.
De golfshop is ook gevestigd in het nieuwe clubhuis.
In het clubhuis is gratis WIFI.
Bij het nieuwe clubhuis en de ruime goed bereikbare parkeerplaats vindt u de driving range, en putting – en chippinggreens waar u uw golfspel kunt verbeteren eventueel met behulp van één van de pro’s.
Wij heten u van harte welkom op de Keppelse.
Voor prijzen van greenfees en greenfee arrangementen kunt u terecht op www.keppelse.nl
en verzoeken u vooraf telefonisch te reserveren via het secretariaat.

Keppelse Golfclub
Vrijlandweg 35
6997 AB Hoog-Keppel
Tel: 0314 38 14 16

Montferland

Montferland. Parel in het oosten, die deels in de Achterhoek en deels in de Liemers ligt. Rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes, ruiter- en menpaden, culinaire hotspots, kinderactiviteiten, sportief vertier, recreatie, wellness mogelijkheden, culturele schatten, historische gebouwen, een bruisend verenigingsleven, een aansprekende evenementenkalender, afwisselende landschappen met meer dan tweeduizend hectare bos en unieke vergezichten.

Natuur Regio

Wandelen

Montferland is met zijn bossen, heuvels, slingerende paadjes en mooie uitzichten een eldorado voor wandelaars. Het aanbod aan prachtige wandelroutes is groot en gevarieerd: van een korte boswandeling tot een lange wandelroute. Een aanrader: de Montferlandse Toppen Wandelroute van 42 kilometer.

Natuur Wandelen

Fietsen

Montferland en omgeving is een walhalla voor elke fietser: fietsliefhebbers én wielrenners kunnen hun hart ophalen.

Natuur Fietsen

Kids

Van lekker spelen, ravotten, klimmen en fietsen tot paardrijden en koetsieren. Jongens en meisjes kunnen zich heerlijk uitleven in Montferland en omgeving.

Kids Activiteiten

Culinair

Deze streek herbergt veel bijzondere restaurants, horecagelegenheden en ijssalons. Lekker, eerlijk en gezond eten, een rondje langs alle culinaire hotspots is puur genieten.

Culinair Activiteiten

Overnachten

In Montferland en omgeving is zoveel te doen, je hebt aan één dag eigenlijk niet genoeg. Kies daarom voor een meerdaags verblijf.

Overnachten Regio

Over de grens

Met Duitsland binnen handbereik krijgt grenzeloos genieten indeze streek ook letterlijke betekenis. Montferland is een ideale uitvalsbasis om even een kijkje bij buren te nemen.

Activiteiten Regio

Kastelen, musea, molens

De zandwinning haalt tot 30 meter diepte zand en grind uit de ondergrond. Verzamelaars zoeken, al meer dan 40 jaar, tussen dit grind naar fossielen en botten van de wolharige mammoet en zijn metgezellen.

Activiteiten Regio