DutchEnglishGerman

Partycentrum de Déél

partycentrumdedeel

Van een klein familiefeest tot een grootse bruiloft. Het is mogelijk in Partycentrum De Dèèl.

 

En altijd op die manier die u het prettigst vindt. Eten en drinken kan bij Partycentrum De Dèèl zo uitgebreid als u wilt. Onze koks weten er altijd iets smakelijks en sfeervols van te maken. Of u nu voor een diner of voor een warm en/of koud buffet kiest. Met creativiteit en liefde voor het vak wordt het door ons bereid en gepresenteerd.

Partycentrum De Dèèl beschikt over een café en twee zalen. Een rustieke zaal in oud-Hollandse stijl, geschikt voor maximaal 60 personen en een grote trendy zaal (tot 200 personen). Feesten voor kleinere gezelschappen komen helemaal tot hun recht in de rustieke oud-Hollandse zaal, voorheen ‘de deel’ van de boerderij. De hanenbalken en de inrichting ademen nog de sfeer van toen. Dat een groot feest naast gezellig ook intiem kan zijn, zult u merken als u een feest geeft in onze grote zaal.

Montferland

Montferland. Parel in het oosten, die deels in de Achterhoek en deels in de Liemers ligt. Rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes, ruiter- en menpaden, culinaire hotspots, kinderactiviteiten, sportief vertier, recreatie, wellness mogelijkheden, culturele schatten, historische gebouwen, een bruisend verenigingsleven, een aansprekende evenementenkalender, afwisselende landschappen met meer dan tweeduizend hectare bos en unieke vergezichten.

Natuur Regio

Wandelen

Montferland is met zijn bossen, heuvels, slingerende paadjes en mooie uitzichten een eldorado voor wandelaars. Het aanbod aan prachtige wandelroutes is groot en gevarieerd: van een korte boswandeling tot een lange wandelroute. Een aanrader: de Montferlandse Toppen Wandelroute van 42 kilometer.

Natuur Wandelen

Fietsen

Montferland en omgeving is een walhalla voor elke fietser: fietsliefhebbers én wielrenners kunnen hun hart ophalen.

Natuur Fietsen

Kids

Van lekker spelen, ravotten, klimmen en fietsen tot paardrijden en koetsieren. Jongens en meisjes kunnen zich heerlijk uitleven in Montferland en omgeving.

Kids Activiteiten

Culinair

Deze streek herbergt veel bijzondere restaurants, horecagelegenheden en ijssalons. Lekker, eerlijk en gezond eten, een rondje langs alle culinaire hotspots is puur genieten.

Culinair Activiteiten

Overnachten

In Montferland en omgeving is zoveel te doen, je hebt aan één dag eigenlijk niet genoeg. Kies daarom voor een meerdaags verblijf.

Overnachten Regio

Over de grens

Met Duitsland binnen handbereik krijgt grenzeloos genieten indeze streek ook letterlijke betekenis. Montferland is een ideale uitvalsbasis om even een kijkje bij buren te nemen.

Activiteiten Regio

Kastelen, musea, molens

De zandwinning haalt tot 30 meter diepte zand en grind uit de ondergrond. Verzamelaars zoeken, al meer dan 40 jaar, tussen dit grind naar fossielen en botten van de wolharige mammoet en zijn metgezellen.

Activiteiten Regio