DutchEnglishGerman

Restaurant Uitspanning ‘t Peeske

Camping

 

U kampeert in bosrijke omgeving met vele wandel en fietsroutes in de omgeving. Direct naast de camping ligt Uitspanning ’t Peeske met een uitgebreide lunch en diner kaart waar u 7 dagen in de week terecht kunt. De camping ligt tevens aan het beginpunt van een van de mooiste mountainbike routes van Nederland. Op 6 km afstand is er een grote recreatie zwemplas met de mogelijkheid tot waterskiën, bezoek aan uitgebreide sauna accommodatie en het Jan Klaassen amusementspark. Een mooie toeristische trekpleister in de buurt is het middeleeuwse kasteel huis Bergh in ’s Heerenberg met een grote kunstcollectie.

peeske

Restaurant ’t Peeske

Iedere dag kunt u vanaf 11.00 uur ook heerlijk dineren: genietend van het prachtige uitzicht maakt u een keuze uit ons à la carte aanbod.
Bij mooi weer kunt u genieten op één van onze terrassen van een kopje koffie, maar ook van een lunch of diner.
Tot 20.30 uur kunt u uw keuze aan onze keuken kenbaar maken.
Onze koks houden graag rekening met uw speciale wensen of uw dieet.
Ons à la carte aanbod wijzigt regelmatig.
Reserveren gewenst.

Montferland

Montferland. Parel in het oosten, die deels in de Achterhoek en deels in de Liemers ligt. Rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes, ruiter- en menpaden, culinaire hotspots, kinderactiviteiten, sportief vertier, recreatie, wellness mogelijkheden, culturele schatten, historische gebouwen, een bruisend verenigingsleven, een aansprekende evenementenkalender, afwisselende landschappen met meer dan tweeduizend hectare bos en unieke vergezichten.

Natuur Regio

Wandelen

Montferland is met zijn bossen, heuvels, slingerende paadjes en mooie uitzichten een eldorado voor wandelaars. Het aanbod aan prachtige wandelroutes is groot en gevarieerd: van een korte boswandeling tot een lange wandelroute. Een aanrader: de Montferlandse Toppen Wandelroute van 42 kilometer.

Natuur Wandelen

Fietsen

Montferland en omgeving is een walhalla voor elke fietser: fietsliefhebbers én wielrenners kunnen hun hart ophalen.

Natuur Fietsen

Kids

Van lekker spelen, ravotten, klimmen en fietsen tot paardrijden en koetsieren. Jongens en meisjes kunnen zich heerlijk uitleven in Montferland en omgeving.

Kids Activiteiten

Culinair

Deze streek herbergt veel bijzondere restaurants, horecagelegenheden en ijssalons. Lekker, eerlijk en gezond eten, een rondje langs alle culinaire hotspots is puur genieten.

Culinair Activiteiten

Overnachten

In Montferland en omgeving is zoveel te doen, je hebt aan één dag eigenlijk niet genoeg. Kies daarom voor een meerdaags verblijf.

Overnachten Regio

Over de grens

Met Duitsland binnen handbereik krijgt grenzeloos genieten indeze streek ook letterlijke betekenis. Montferland is een ideale uitvalsbasis om even een kijkje bij buren te nemen.

Activiteiten Regio

Kastelen, musea, molens

De zandwinning haalt tot 30 meter diepte zand en grind uit de ondergrond. Verzamelaars zoeken, al meer dan 40 jaar, tussen dit grind naar fossielen en botten van de wolharige mammoet en zijn metgezellen.

Activiteiten Regio