DutchEnglishGerman

Hotel Ruimzicht Pieterpad

Pieterpad wandelarrangement

Het Pieterpad is de bekendste wandelroute van Nederland. De route voert door de meest uiteenlopende landschappen van Nederland waaronder ook Braamt. Gerekend vanuit Braamt bevindt Hotel Ruimzicht zich slechts 1,6 km van het Pieterpad af. Een prima uitwijkmogelijkheid om te overnachten.

Tot rust komen
Ruimzicht is een perfecte locatie voor een ontspannen verblijf om heerlijk tot rust te komen na een lange wandeling. U kunt neerstrijken op ons terras met uitzicht op de Montferlandse bossen of een warme douche nemen in uw comfortabele hotelkamer.

Shuttleservice
Wanneer u het te ver vindt om de afstand van Braamt naar ons hotel te lopen, halen wij u op met een gratis ophaalservice. Bij vertrek zetten wij u ook weer af op de route bij Braamt om de wandeltocht voort te zetten.

Voor overige startpunten verzorgen wij shuttleservice a €7,50 per persoon. Zo heeft u de mogelijkheid om uw auto bij Ruimzicht te parkeren en u naar een zelf te kiezen punt op het Pieterpad te laten brengen. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Het Pieterpad Wandel Arrangement bestaat uit:
Gratis ophaal- en brengservice vanaf het Pieterpad bij Braamt naar Hotel Restaurant Ruimzicht
Ontvangst met een welkomstdrankje
1x overnachting
1x 3-gangen dagmenu
1x uitgebreid ontbijtbuffet

Extra bij te boeken
Lunchpakket à € 8,50 p.p.
Shuttleservice naar een bepaald start- of eindpunt op het Pieterpad a €7,50 per persoon
Prijs arrangement
€ 69.50 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag 1-persoonskamer €7,50 per nacht

 

Montferland

Montferland. Parel in het oosten, die deels in de Achterhoek en deels in de Liemers ligt. Rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes, ruiter- en menpaden, culinaire hotspots, kinderactiviteiten, sportief vertier, recreatie, wellness mogelijkheden, culturele schatten, historische gebouwen, een bruisend verenigingsleven, een aansprekende evenementenkalender, afwisselende landschappen met meer dan tweeduizend hectare bos en unieke vergezichten.

Natuur Regio

Wandelen

Montferland is met zijn bossen, heuvels, slingerende paadjes en mooie uitzichten een eldorado voor wandelaars. Het aanbod aan prachtige wandelroutes is groot en gevarieerd: van een korte boswandeling tot een lange wandelroute. Een aanrader: de Montferlandse Toppen Wandelroute van 42 kilometer.

Natuur Wandelen

Fietsen

Montferland en omgeving is een walhalla voor elke fietser: fietsliefhebbers én wielrenners kunnen hun hart ophalen.

Natuur Fietsen

Kids

Van lekker spelen, ravotten, klimmen en fietsen tot paardrijden en koetsieren. Jongens en meisjes kunnen zich heerlijk uitleven in Montferland en omgeving.

Kids Activiteiten

Culinair

Deze streek herbergt veel bijzondere restaurants, horecagelegenheden en ijssalons. Lekker, eerlijk en gezond eten, een rondje langs alle culinaire hotspots is puur genieten.

Culinair Activiteiten

Overnachten

In Montferland en omgeving is zoveel te doen, je hebt aan één dag eigenlijk niet genoeg. Kies daarom voor een meerdaags verblijf.

Overnachten Regio

Over de grens

Met Duitsland binnen handbereik krijgt grenzeloos genieten indeze streek ook letterlijke betekenis. Montferland is een ideale uitvalsbasis om even een kijkje bij buren te nemen.

Activiteiten Regio

Kastelen, musea, molens

De zandwinning haalt tot 30 meter diepte zand en grind uit de ondergrond. Verzamelaars zoeken, al meer dan 40 jaar, tussen dit grind naar fossielen en botten van de wolharige mammoet en zijn metgezellen.

Activiteiten Regio