DutchEnglishGerman

Montferland Fietsroutes

Montferland 32 km.
Montferland-route-32km

Volg de 32 km mooie Montferland-routes via het knooppuntensysteem.
Start vanuit het centrum van ‘s-Heerenberg,
volg de route richting knooppunt 80.
Vanuit hier fiets je langs velden en weides.
Onderweg kom je langs Kasteel Huis Bergh,
de Boetselaersborg, Uitkijktoren, landgoed Halsaf in Babberich en via knooppunt 25 naar het nieuwe knooppunt 26 Hoog Elten.
Daarna route volgen knooppunt 8.
Er zijn voldoenden mogelijkheden onderweg voor een hapje en een drankje.

montferland fietsroute

Montferland 52 km

Volg de 52 km mooie Montferland-routes via het knoop-puntensysteem.
Je fietst langs velden en weides.
Onderweg kom je langs Kasteel Huis Bergh, de Boetselaersborg en de Uitkijktoren in Stokkum.
Er zijn voldoende plekken om even te genieten onder het genot van een hapje en een drankje, onder andere bij knooppunt 78 Hotel Restaurant Carpe Diem in Vethuizen.

fietsen montferland route

Montferland

Montferland. Parel in het oosten, die deels in de Achterhoek en deels in de Liemers ligt. Rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes, ruiter- en menpaden, culinaire hotspots, kinderactiviteiten, sportief vertier, recreatie, wellness mogelijkheden, culturele schatten, historische gebouwen, een bruisend verenigingsleven, een aansprekende evenementenkalender, afwisselende landschappen met meer dan tweeduizend hectare bos en unieke vergezichten.

Natuur Regio

Wandelen

Montferland is met zijn bossen, heuvels, slingerende paadjes en mooie uitzichten een eldorado voor wandelaars. Het aanbod aan prachtige wandelroutes is groot en gevarieerd: van een korte boswandeling tot een lange wandelroute. Een aanrader: de Montferlandse Toppen Wandelroute van 42 kilometer.

Natuur Wandelen

Fietsen

Montferland en omgeving is een walhalla voor elke fietser: fietsliefhebbers én wielrenners kunnen hun hart ophalen.

Natuur Fietsen

Kids

Van lekker spelen, ravotten, klimmen en fietsen tot paardrijden en koetsieren. Jongens en meisjes kunnen zich heerlijk uitleven in Montferland en omgeving.

Kids Activiteiten

Culinair

Deze streek herbergt veel bijzondere restaurants, horecagelegenheden en ijssalons. Lekker, eerlijk en gezond eten, een rondje langs alle culinaire hotspots is puur genieten.

Culinair Activiteiten

Overnachten

In Montferland en omgeving is zoveel te doen, je hebt aan één dag eigenlijk niet genoeg. Kies daarom voor een meerdaags verblijf.

Overnachten Regio

Over de grens

Met Duitsland binnen handbereik krijgt grenzeloos genieten indeze streek ook letterlijke betekenis. Montferland is een ideale uitvalsbasis om even een kijkje bij buren te nemen.

Activiteiten Regio

Kastelen, musea, molens

De zandwinning haalt tot 30 meter diepte zand en grind uit de ondergrond. Verzamelaars zoeken, al meer dan 40 jaar, tussen dit grind naar fossielen en botten van de wolharige mammoet en zijn metgezellen.

Activiteiten Regio